Hem

vårens nyheter

Äntligen börjar våren komma och som alltid blir vi inspirerade att göra om och förnya. Lagom till detta börjar det fyllas på med vårnyheter och utemöbler hos oss. Välkommen in och hitta dina favoriter här!

Vårens största trender från maison & objet

art deco & djurtrenden

Art deco trenden – syntes i form av sammet på allt från draperier till soffor och sängar. Det var mustiga och varma färger på både väggar och möbler, lampfötter och bord i form av djur i mässing eller guld och fantasifulla, mjuka och rundade former på soffor, fåtöljer och andra möbler.

Djurtrenden – går hand i hand med art deco-stilen med stora guldlejon på divaner och annat kul som känns nytt efter allt det ljusa, svala och sparsmakade vi sett under flera år. Apor i olika former var ett återkommande tema som vi tror att vi kommer att få se mycket av framöver.

Vårens inredningstrender
Vårens inredningstrender

naturtrenden

eller den boho chica Ibiza-stilen som vi älskar här på Malibu Living Interior är fortfarande väldigt stor och syntes hos många, framförallt hos svenska och danska märken som TineK Home, Affari, Lene Bjerre, Bloomingville och Sika Design m.fl. som var representerade på mässan. Möbler och dekorationer i rotting, träbord med levande mönster och former, korgar i olika storlekar och modeller, snäckor samt kuddar och andra textilier i naturmaterial som linne och bomull i mjuka färger och etnomönster är några saker värda att nämna.

 

hållbarhets-trenden

Det hållbara tänket och medvetenheten är en trend som vi hoppas och tror bara kommer att bli större och större. Vi hittade flera nya märken som visade att man inte måste välja mellan snygg design och vår miljö, bland annat ett par stycken som tillverkar riktigt sköna och snygga saker av återvunna pet-flaskor och plast. Vi är superexalterade över att börja samarbeta med dessa märken och kunna erbjuda deras produkter här på sidan. På bilden får ni en liten försmak men en närmare presentation av dessa kommer inom kort så håll utkik!

Vårens inredningstrender


Läs mer…

Galleri

loungestol för uteplats
Matsalsbord i teak och glas
qsarmsezjjxeqvdcw1ub
Afrikan Collection Alika tavla
Fjäderhalsband på stativ
Hängande ljuslykta i rotting
Sängbord med vackert mönster
Handgjord bambufåtölj i ikonisk påfågeldesign
Vitt soffbord med träskiva.
bijsnihc2jhp881w2nv9
Lyxig solsäng i konstrotting
Dubbel solsäng i bambu
Däckstol i trä


Till butik

kontakta oss